maanantai 29. syyskuuta 2014

Konkurssivillatakki

Flunssa yllätti koiranomistajan. Luvassa todennäköisesti valtavaa turhautumista niin koiran kuin omistajankin puolelta mun kunnon kestäessä lähinnä korttelin ympäri kiertämisen. Nyt vaan kourallinen tyrnimarjoja suuhun, nessutupot sieraimiin ja Netflix pyörimään. Koirahan jo valloittikin oman puolensa sohvaa käytyään ensin sängyssä silppuamassa käytetyt nenäliinat. Oltiin eri mieltä siitä, saako niin tehdä.

Aamulenkille mentiin merkkitietoisina. Köyhän ei toki kannata ostaa halpaa, mutta saa se silti konkurssipesät ja alennusmyynnit hyväkseen käyttää. Toi Henri Lloydin villatakki löytyi Spiritstoren konkkamyynnistä kuudellakympillä alkuperäisen hinnan ollessa 220euroa, joka mun mielestä on ehkä hintsusti liikaa villatakista. Hinnastaan huolimatta, en sitä tunnu osaavan kantaa yhtään sen arvokkaammin kuin jotain kympin rättiä.

Kävin myös ottamassa päivänasutörkyselfien hississä, kun eteisen lampussa ei riitä luxit tämän upean kokonaisuuden kattavaan esittelyyn. Villatakki - Henri Lloyd
Legginsit - samat kuin eilen (ja toissapäivänä ja sitä edeltävänä päivänä jne..)
Kengät - Vagabond ja ennen kaikkea lankkia vailla
Kaulaliina - ei mitään käsitystä mistä se on tullutt. Annakoo ja Eino

2 kommenttia:

  1. Eino ei tosiaan halua näyttää naamaansa näissä kuvissa.

    -Anu-

    VastaaPoista
  2. Suojelen yksinhuoltajan tavoin pienokaiseni anonymiteettiä. Nääh, oikeasti se ei varmaan vaan tosiaan halua näyttää naamaansa.

    VastaaPoista