keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Mökkimuotia
Mökille lähtö-look.

Aika skarppi vai mitä? Jes söör. Johtunee varmaan siitä, että tämä on aika pitkälti mun ihan normaali arkilook. Adidasta, adidasta ja suomiräppiä, mustaa, harmaata ja valkoista. Vaatteita ilman tarinoita.

Sain siis mökkikutsun kaverilta perjantaina ja samana iltapäivänä jo lähdettiin johonkin päin Suomea Alkon ja hypermarkettien kautta. Jaloviinaa ja irtokarkkeja. Niistä on täydellinen mökkireissu tehty.


Ja mökillä olo-look. 

En tiedä kuinka paljon sitä Jaloviinaa ja irtokarkkia meni edellisenä päivänä, mutta jo seuraavana päivänä oli tyyli päivitetty (kirjaimellisesti, koska yksi vaatekappale on saatu Päivi-nimiseltä henkilöltä) fashion roadkill-teemaan.

Nippelitietona kertoisin, että noillapa sukilla on aiheutettu yksi lievä sydänkohtauskin. Siis _ennen_ tämän postauksen julkaisemista.

Ja kyllä. Noi punaiset lainavillasukat päätyivät myös jalkaan kruunaamaan koko komeuden. 

Pipo - se sama vanha neonvihreä 

Paita - ATOMIROTTA, of koors

Huivi - joku kirppis jossain

Hame - Mökin emännän lahjoittama iiiihana villahame. Lämppää pebaa.

Legginsit - avaruuspukukamaa kaverilta

Sukat - oliskohan ollut toissajoulu, kun mummi toivoi joululahjaksi puuvillaisia ylipolvensukkia ja sitähän saa mitä tilaa, joten ei muuta kuin sellaiset mummulle pakettiin ja pukinkonttiin. Sukat olivatkin sitten sen verran kireät mummelin jalkapalloilijan pohkeisiin, että aiheutti niissä jonkun hetkellisen verenkiertohäiriön, jonka seurauksena otti ihan hitokseen pumpusta ja hää läks lääkäriin. Lääkäri sanoi, että elä helvetti paa tollaisia enää jalkaas ja niin mä sain sitten nämä sydärisukat takaisin ja omaan käyttöön. Vielä lyö sydän. 


Koira tuttuun tapaansa ei voi edes naamaansa näyttää, mutta siihen on tuleva muutos aivan pian, koska tänään nappailtiin ensimmäisen blogissa vierailevan tähden kanssa parit superkuumat asukuvat, jotka julkaisen heti pian kohta.t. Annakoo ja Eino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti